Järvinen vetää asunto- ja ympäristöjaostoa

Heli Järvinen                                                                                                                                     TIEDOTE                                                              

Eduskunta                                                                                                                                         6.9.2019

                                                                                                                                 

JÄRVINEN VETÄÄ ASUNTO- JA YMPÄRISTÖJAOSTOA

Kansanedustaja Heli Järvinen (vihr) on valittu valtiovarainvaliokunnan asunto- ja ympäristöjaoston puheenjohtajaksi. Jaosto käsittelee kaikki talousarvioon liittyvät asiat ympäristöministeriön hallinnonalalta. Lisäksi Järvinen on valiokunnan työ- ja elinkeinojaoston sekä maatalousjaoston jäsen.

Näiden lisäksi Järvinen on jäsenenä tiedusteluvalvontavaliokunnassa ja toimii Parlamenttien välisen liiton (IPU) Suomen valtuuskunnan puheenjohtajana sekä Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunnan jäsenenä.

Yli sata vuotta sitten perustettu IPU on maailman vanhin ja laajapohjaisin parlamenttien välinen yhteistyöjärjestö. Järjestön tavoitteena on tarjota maailmanlaajuinen keskustelufoorumi parlamentaarikoille sekä edistää rauhaa ja demokratiaa. IPU:n jäseninä on parlamentteja lähes 300 maasta.

Lisätietoja:

Heli Järvinen, kansanedustaja

00102 Eduskunta

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 512 1736

Annikki Mattsson, avustaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 401 5434